ZOMBIE APOKALYPSA DNES!

24.09.2016 16:40

Yes Sir, we did it! Minulú sobotu na Istrocone bola slávnostne pokrstená zbierka poviedok ZOMBIE APOKALYPSA! Skoro 500 strán plných živých mŕtvych dalo dokopy 15 slovenských a českých autorov, medzi inými Jaroslav Mostecký, Tereza Temnářka Matoušková, Janko Iša či Petra Slováková. Ku každej poviedke tiež prislúcha bombastická tematická ilustrácia, takže kto nemá doma dosť vnútorností, čriev či vylúpnutých očných buliev, teraz má ideálnu príležitosť na doplnenie zásob (www.martinus.sk/?uItem=249134).

 Krstným otcom sa stal herec, komik a moderátor Ludwig Bagin (vlani moderoval odovzdávanie Ceny Fantázie a poznáte ho trebárs aj z TV šou Od veci) - naplnil stránky antológie kusmi surového mäsa, ktoré sme získali z tiel autorov, čo včas nedodali svoje texty. Muheheheheh...
Video z krstu nájdete tu: www.youtube.com/watch?v=x5MNxCnF7SI

Len dva dni pred krstom sa konala aj iná akcia: v letnej čitárni U červeného raka so mnou besedoval Dado Nagy. O horore, Krajine kanibalov, a tak vôbec. Akcia plánovaná na hodinu sa nakoniec pretiahla o ďalších 45 minút, aj vďaka skvelému publiku a Dadovmu živému záujmu o tému. Kto si ma pridal na facebooku, nájde tam kopec dobrých fotiek.

Najbližšie sa vidíme na Paffcone v Poprade (a možno aj na bratislavskom Kozmodróme, ale to ešte nie je na stopercent isté). Vychutnávajte deň a pamätajte na Smrť!